Spring til indhold

BASIS-TRYK blev grundlagt i 1983 af bogtrykker Frits Danielsen med hovedfokus på offset tryk. Virksomheden er i gang med et generationsskifte, der endeligt træder igennem i august 2023, hvor sønnen Christian Danielsen vil overtage den resterede del af virksomheden, som han i dag er delejer af. Vi har gennem årene fulgt udviklingen og bestrider således flere former for trykte medier.

Kataloger, bøger, brevpapir, kuverter, visitkort, blokke, beach-flag, klistermærker/labels, bil- og facadefoliering og skilte og meget mere både med offset, digital og storformat print og færdiggørelse.

Vi er i  konstant i fornyelse og udvikling, hvorfor der gennem årene også er sket en hel del forskellige maskinkøb og flere virksomheder er kommet ind under Basis Tryk familiens vinger.

Således ser sammensætningen pt. ud som følger… 

Hos os kan du altid forvente kvalificeret rådgivning, høj kvalitet, fornuftige priser og levering til tiden – hvilket gør det nemt og trygt for dig at være kunde, og en fornøjelse for os at være leverandør.

Sidste skud på stamtræet er SAL tryk med sin beliggenhed i Frederikshavn, har åbnet døren til den nordlige del af Vendsyssel.

Vi har mange services under samme tag og har desuden et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Vi er behjælpelig med layout, design, opsætning og færdiggørelse af alle slags tryksager. 

Vi producerer gerne din opgave ud fra produktionsklare PDF-filer, men deltager også meget gerne i komplekse opgaver og udviklingen helt fra bunden med idéer og forslag til løsninger.

Tag fat i os for dialog om dine ønsker til jeres næste tryksag, og vi står straks på spring for at bidrage med vores erfaring og vejledning.

Vi se frem til at høre fra dig – mange hilsner fra Basis Tryk & Skilte samt SAL Tryk.

Historisk Tidslinie (Den korte udgave)…

1983 – Frits Danielsen stifter Basis Tryk i Dronninglund med bla. halvformat offset trykmaskine

1985 – Forlaget Nordpress udgiver sin første bog

2009 – Christian Danielsen overtager Brønderslev Bogtrykkeri med produktion i Brønderslev

2012 – Ny Komori offset trykmaskine

2017 – Brønderslev Bogtrykkeri flytter produktionen og bliver lagt til produktionen i Dronninglund

2017 – Opkøb af storformat og skiltevirksomheden ”Nordcolor” med produktion og salgskontor i Aalborg 

2019 – Basis Tryk starter storformatafd. og bliver til Basis Tryk og Skilte

2019 – Nordcolor flytter produktion og bliver lagt ind under Basis Tryk & Skilte i Dronninglund

2022 – Nyinvestering i Agfa Anapurna hybrid flatbed storformatsprinter

2022 – Opkøb af SAL Tryk med produktion og salgskontor i Frederikshavn

2023 – 40 års jubilæum til august!