Spring til indhold
Audi Aalborg

Audi Aalborg

Hos Audi Aalborg har vi brugt Basistryk til flere forskellige opgaver – og altid fået et godt resultat. Basistryk er professionelle, fleksible og ikke mindst dygtige til det de laver. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.

Sofie Bundgaard Pedersen
Værtinde

Thisted Bryghus

Thisted Bryghus

Vi har gennem mange år haft et godt samarbejde med Basis-Tryk & Skilte, som trykker bryggeriets top-packs forpakninger samt produktmagasiner. Opgaverne leveres i aftalt kvalitet og leveringssikkerhed - og vi bliver altid modtaget med venlighed og høj serviceniveau.

Aage Svenningsen
Adm. direktør, Thisted Bryghus

Aalborg Teater

Aalborg Teater

Basis Tryk & Skilte har gennem mere en et årti været Aalborg Teaters faste leverandør af tryksager, og vi har et fantastisk godt og tæt samarbejde.
Servicen er i højsædet og kvaliteten ligeså. Den tætte dialog og den lokale placering betyder kort leveringstid og stor fleksibilitet, hvilket er vigtige parametre for teatret.
Vi vil til enhver tid anbefale andre at samarbejde Basis Tryk & Skilte.

Tine Wammen

SELECTED FEMME/HOMME

SELECTED FEMME/HOMME

Basis Tryk har leveret adskillige materialer – både stort og småt - til os henover de senere år og hjulpet med at få det frem i tide både til aind- og udland. Selv på korte deadlines har de været meget hjælpsomme, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er meget værdsat.

Christoffer Hoppe Nielsen
Marketing Buyer

Mollerup Mølle

Mollerup Mølle

Vi har gennem de sidste 20 år brugt Basis tryk til diverse opgaver med stor tilfredshed.
Basis Tryk er også go til det jeg vil kalde "friske opgaver" der er ikke langt fra ide til handling og til færdig produkt.
Det kan vi rigtig godt ligne hos os da vi forsøger at drive forretning efter samme principper.

Jakob Pedersen